VI ÄR PSYKIATRIDOKTORN

Om oss

Psykiatridoktorn erbjuder bedömning, diagnostik och behandling av lätta-medelsvåra psykiska besvär.
NÄRA psykiatrisk vård
  • Nära till specialist
  • Nära i tid – inga väntetider
  • Nära “plats” – direkt i mobilen
Välkommen att boka tid hos en av våra behandlare!

Våra psykiatriker

Mónika Deli, Psykiatriker


Leg läkare, specialist i psykiatri sedan 2017. Har sedan dess behandlat patienter med ångest, depression och neuropsykiatriska diagnoser, både inom offentlig och privat psykiatri i Stockholm. Mónika har även arbetat med beroendevård och är utbildad Steg-1 psykoterapeut KBT.

Emilia Degenius, Psykiatriker


Emilia Degenius är specialist i allmän psykiatri och barn- och ungdomspsykiatri, Leg. psykoterapeut och psykoanalytiker. Emilia har mångårig erfarenhet av utredning och behandling av patienter med t.ex. ångestsjukdom, depression och neuropsykiatriska tillstånd, både inom offentlig och privat psykiatri i Stockholm.

Emilia tar också emot patienter för psykodynamisk terapi och psykoanalys via videobesök.

Stefania De Innocentis, Psykiatriker


Stefania har arbetat som läkare specialist i psykiatri sedan 2009.

Hon har jobbat både med vuxna och barn med alla former av psykiska besvär. Har möjlighet att göra bedömningar inför vidare neuropsykiatriska utredningar och följa upp dem. Även utfärdande av vissa intyg (körkort mm), utbildad Steg1 psykoterapeut KBT.
Samtal kan ske på svenska, engelska eller italienska. 
(Stefania kan inte ta emot patienter boende i Skåne för närvarande.)

Psykolog, arbetsterapeut och sjuksköterska

Ceclia Naurén, Leg. Psykolog


Cecilia är Legitimerad Psykolog sedan 2008 - hon har jobbat många år med psykologisk behandling utifrån KBT/ACT, rehabilitering vid långvarig smärta och/eller utmattning, samt diagnostik och behandling vid neuropsykiatriska funktionsnedsättningar. Cecilia har möjlighet att hjälp dig som upplever att du fastnat i ångest, nedstämdhet, stress med mera och behöver stöd i att komma vidare i livet.

Elin Franzén, sjuksköterska

Sjuksköterska


Elin är sjuksköterska med lång erfarenhet inom psykiatri. Elin jobbar parallellt med rådgivning på 1177 vårdguiden och är även certifierad samtalsterapeut. Samtal med Elin kan bland annat handla om medicinens effekt och biverkningar, allmänt mående och sömn.

Maria Persson, Leg. Arbetsterapeut

Leg. Arbetsterapeut


Maria är Leg. arbetsterapeut med vidareutbildning både i KBT och Compassionfokuserad terapi. Hon har lång erfarenhet av att jobba inom psykiatrin som arbetsterapeut, men har också erfarenhet av att jobba som rehabkoordinator. Hennes grundinställning är att alla individer har resurser som kan komma till användning om de grundläggande behoven är tillgodosedda.

E-MAIL

info@psykiatridoktorn.se

Eira Health AB är registrerad vårdgivare hos Inspektionen för Vård och Omsorg.